“Artistė dhe Humanistė”

Projekti kishte si qėllim rritjen e kapaciteteve tė fėmijėve pėrmes edukimit artistik duke krijuar grupe Teatrore, Muzikore, Fotografike dhe Pikture. Ky projekt u implementua nė Shtator –Nėntor 2014, nė shkollėn fillore “At Zef Pllumi” nė Tiranė dhe u mbėshtet nga Ministria e Kulturės.