Ftese per Oferte-Prokurim Sherbimi i Auditit-Programi COMBI

FTESĖ PĖR OFERTĖ Emri dhe adresa e autoritetit kontraktor Emri: Qendra “Fėmijėt Sot” Adresa: Rr.”Tish Dahia”, Pall. “Eurobiznes”, Kati 2, Ap.3 Tel/Fax: 069 60 75 791 E-mail: info@femijetsot.org Faqja e Internetit: www.femijetsot.org Autoriteti Kontraktor do tė zhvillojė procedurėn e prokurimit me vlerė tė vogėl me fond limit 213,030 Lekė (me Tvsh), me objekt: “Kryerjen e shėrbimit tė Auditit tė Projektit COMBI”, financuar nga UNICEF. Data e zhvillimit tė procedurės sė vlerėsimit do tė jetė 31.10.2016 ora 12:00 nė ambientet e zyres sė Qendra “Fėmijėt Sot”, njoftimi do tė publikohet nė web-in e Qendra “Fėmijėt Sot”. Ofertat do tė paraqiten ne rruge elektrinike nė adresen e e-mail-it info@femijetsot.org ose nė formė shkresore pranė zyrave tė Qendra “Fėmijėt Sot”. Jeni tė lutur tė paraqisni ofertėn tuaj pėr kėtė objekt prokurimi me kėto tė dhėna (specifikimet teknike tė mallit/shėrbimit/punės): Nr Emertimi Periudha 1 Kryerja e shėrbimit tė Auditit te Programit COMBI 2 muaj (mall/shėrbim/punė) (njėsia dhe sasia) Operatori fitues duhet tė paraqitet pranė zyrės sė Qendra “Fėmijėt Sot” dhe tė lidhi kontratėn e shėrbimit tė pėrcaktuar mė sipėr, sipas kushteve dhe kėrkesave, brenda 1 (njė) ditė punė nga marrja e njoftimit tė klasifikimit, pėrndryshe fitues do tė shpallet ofertuesi vijues nė klasifikimin pėrfundimtar. TITULLARI I AUTORITETIT KONTRAKTOR /OSE PERSONI I AUTORIZUAR PREJ TIJ (emri, mbiemri, firma, vula)